LMFAO

Visste inte att det fanns en fortsättning på deras fina suffelin historia. :)
Något annat jag inte visste var att suffling brukar kallas för Melbourne suffle eftersom suffeling-dansen växte fram i stadens nattklubbar. Melbourne är min drömstad i Australien som jag förhoppningsvis ska besöka i höst och som min kusin isabelle är i nu. :) Se hennes blogg: isabelleklockare.blogg.se
Hihi! ;)

My Bro

Detta är min broooh från Hawaii som är 29 år. Min Hawaiiske far "adoperade" han för 3 år sen. Haha! Fast jag tror det är lite på låtsas eftersom han då var 26 år när han blev adopterad. Han är i alla fall den bästa gentlemannen jag någonsin har träffat! Han kan aldrig ta mat före vi har tagit! Han anpassar sig helt efter vad vi vill och visar verkligen super mycket respekt hela tiden. Han ber även om ursäkt för allt, även fast han inte gjort något fel. HAHA!
Som när det guppa till lite i bilen, eftersom han körde på en guppig väg, satt han sedan i 5 minuter och bad om ursäkt för det. Verkligen världens bästa människa jag har träffat! Han kommer alltid vara en stor förebild!! Han känns verkligen som en Dalai Lama, kan inte göra eller säga något ont om någon!! KÄRLEK!
Han är min bro och jag saknar honom värsta mycket!!
När vi var ute på äventyr ville vi ta en bild då vi sitter på vägen! :)
I Wappio Walley som han tog sig tid för att visa oss! :)

Hawaii i mitt hjärta

Jag kan inte sluta tänka på min resa till Hawaii. Varje dag tittar jag på fotografierna vi tog där. Det var så fantastiskt och det är verkligen bra minnen nu. Men samtidigt är jag nästan förkrossad för att jag saknar det så och det är istället helt plötsligt väldigt plågsamt! För antaligen kommer jag aldrig åka tillbaka till Hawaii där jag nu har en anskaffat mig en helt ny familj. Jag vill ta mig tillbaka till allt fint och mysigt vi gjorde där. Och även om jag skulle åka tillbaka en vacker dag kommer jag aldrig få uppleva exakt samma minnen som jag gjorde nu. Fan va det kan vara jobbigt att ha det bra ibland!
Här är min hawaii-far Jim. Han kastar ut fina hawaii blommor för att hedra de döda hawaiianer. De flesta Hawaiianer begravs till havs nämligen. Detta göra han varje vecka sa han. Fantastiskt!¨
Här är våra delfiner som var och hälsade på nästan varje dag. Jag blev helt till mig första gången jag såg dem och första gången de gjorde häftiga trix. De kan typ mer än vad delfinerna kan på skansen. Fast även efter två veckor blev jag superglad varje gång jag såg dem. En gång var det en delfin som gjorde en enmans-show bland värsta folkmassan som var ute och badade. Alla människor blev helt upprymda över det och superglada. Han il delfinoos lyckades hoppa säkert två meter över vattenytan och han kunde göra både framåt volter och bakåt volter och sido volter. HELT OTROLIGT!! Och dem simmade vi med under ett morgondopp en härlig morgon!
Min vän som jag upplevde allt med som jag träffade för första gången på flygplatsen påväg mot Hawaii nu. HELT SANT! Vi hade kontakt innan men hann inte ses innan vi åkte. Hon är väldigt lik mig och vi hade det såå himla roligt ihop! Tänk att man lyckades passa så bra med en helt främmande människa!

Gonna party

När jag var på hawaii träffa jag en ny vän som heter Gonna party, fast det stavas lite annorlunda, men väldigt lätt att komma ihåg. Nu när jag tittar på hans facebook profil så känner jag fan va bra det namnet passar han då. Vi tog några väldigt fina bilder tillsammans.
Vi tog ett nattbad näst sista kvällen på Hawaii. Jag skadade mig dock som fan eftersom det var klippor och kolsvart. Men roligt var det!! :)

KAOS

Idag har det varit en galen morgon. Först åkte jag buss typ 2 timmar för att komma hem efter gårdagens festande i Norrtälje. När jag kommer hem är dörren låst, jag har ingen nyckel och min mobil är död så jag kan inte ringa mamma och fråga var extra nyckeln finns. Min lillasyster är inne så jag bankar som fan i typ 10 minuter. Men hon är rätt lat av sig så hon bryr sig inte om att komma ner och öppna.
Sen springer jag ner till farmor som jag vet har en extra nyckel, men då har de precis gått iväg på sin dagliga morgonpromenad. Jag är dessutom väldigt stressad för att hinna komma till jobbet. Jag kommer på att jag ska kasta lite små äpplen på Linneas fönster så kanske hon reagerar. Men problemet var att jag inte kan kasta äpplen så högt så jag lyckades inte direkt träffa fönstret. Sen springer jag runt och letar efter extra nyckeln som ska finnas någonstans. Hittar den inte. Så jag bestämmer mig för att försöka bryta mig in. Mitt fönster är det enda som är öppet så jag hämtar en stor stege och placerar den mot väggen. Jag klättrar upp för den och märker att den är alldeles för kort för att jag ska komma in. Så jag tar en sax och försöker bryta mig in i bakdörren som man kan öppna innefrån. Men det går inte.
Sen kom jag på att jag en gång i tiden när jag varit och festat har lärt mig att man kan ladda batterier under armhålan. Så jag tar mobilbatteriet under armhålan i några minuter. Sen kan jag äntligen ringa mamma och hon berättar var extra nyckeln är och jag kommer in!!! YYYYYYYYYYYEEESS!!!
HELT GALEN MORGON!
Såhär såg jag ut på midsommar igår! :)

Tjejer é som tjejer

Jahaja. Tur att han har en jävlig dialekt så man inte kan ta han på allvar. ;)


Los angeles


Innan vi for till Hawaii stannade vi i Los angeles för att ha den bästa shopping-upplevelsen i mitt liv. Såååå snyggt, såååååå billigt plus såååååå mode! Jag var allt lite snurrig i huvet efter att ha provat ca 7 fulla shoppingbags med kläder. OH LORD! Och efter det gick vi på marknad som var ännu billigare!! AMAZING! Dock tappade jag de snyggaste solglasögona jag någonsin köpt fy!
Väldigt sorgligt faktiskt att bli av med mina nya älsklingar. FAIYY!
DANGEROUS ANIMALS! INCLUDNG MOUNTAIN LIONS & RATTLESNAKES
Tydligen fanns det Pumor och lite annat spännande uppe vid Hollywood skylten.

Surfing

Samma dag som jag hoppade fallskärm passade jag på att pröva på surfing för första gången i mitt liv. Jag lyckades stå på brädan kanske 5 sekunder som mest. Men guud vad det var SKOJ!!!
Lite musik från Hawaiisk radio. MYS!


Skydiving in Oahu

När vi var i Honolulu på Hawaii passade vi på att hoppa fallskärm för första gången i våra liv. Jag var livrädd men ändå supertaggad för att hoppa. Att hoppa är något av det bästa jag någonsin gjort!! Jag har alltid velat landa på ett moln. ;) Jag har också alltid funderat på hur det känns att falla från skyn. Det var sååååååå underbart! När jag kommit ner ville jag åka upp direkt igen och igen och igen! Synd att det kostar en del!!

Däremot var det halva priset mot vad det kostar i Sverige, med en dubbelt så vacker vy!! ÄLSKAR!!Sverige

Nu är jag hemma från HAWAII. Väldigt sorgligt. Det har varit sååå mega awesome så det är helt sinnes!!

hawaii

sitter i ett hus i en djungel. varat flyg till honolulu blev installt idag. ATTANS! Annars har allt varit helt fantastiskt. Vi hamnade i ett paradis. Vi bodde hos en man pa 50 ar som var riktigt hawaiiansk och visade oss allt coolt som fanns att gora. Dricka direkt ur kokosnot, ata varldens godaste frukt i varlden, djungelaventyr pa en fyrhjuling i hans farm sen bodde vi precis vid vattnet och fick se vilda delfiner nastan varje dag som gjorde fantastiska tricks. Innan vi akte nu hann vi snorkla med delfinerna. Helt fantastiskt!!

RSS 2.0