Hawaii i mitt hjärta

Jag kan inte sluta tänka på min resa till Hawaii. Varje dag tittar jag på fotografierna vi tog där. Det var så fantastiskt och det är verkligen bra minnen nu. Men samtidigt är jag nästan förkrossad för att jag saknar det så och det är istället helt plötsligt väldigt plågsamt! För antaligen kommer jag aldrig åka tillbaka till Hawaii där jag nu har en anskaffat mig en helt ny familj. Jag vill ta mig tillbaka till allt fint och mysigt vi gjorde där. Och även om jag skulle åka tillbaka en vacker dag kommer jag aldrig få uppleva exakt samma minnen som jag gjorde nu. Fan va det kan vara jobbigt att ha det bra ibland!
Här är min hawaii-far Jim. Han kastar ut fina hawaii blommor för att hedra de döda hawaiianer. De flesta Hawaiianer begravs till havs nämligen. Detta göra han varje vecka sa han. Fantastiskt!¨
Här är våra delfiner som var och hälsade på nästan varje dag. Jag blev helt till mig första gången jag såg dem och första gången de gjorde häftiga trix. De kan typ mer än vad delfinerna kan på skansen. Fast även efter två veckor blev jag superglad varje gång jag såg dem. En gång var det en delfin som gjorde en enmans-show bland värsta folkmassan som var ute och badade. Alla människor blev helt upprymda över det och superglada. Han il delfinoos lyckades hoppa säkert två meter över vattenytan och han kunde göra både framåt volter och bakåt volter och sido volter. HELT OTROLIGT!! Och dem simmade vi med under ett morgondopp en härlig morgon!
Min vän som jag upplevde allt med som jag träffade för första gången på flygplatsen påväg mot Hawaii nu. HELT SANT! Vi hade kontakt innan men hann inte ses innan vi åkte. Hon är väldigt lik mig och vi hade det såå himla roligt ihop! Tänk att man lyckades passa så bra med en helt främmande människa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0