Jag har köpt ett rep för 30 kronor!

Fast egentligen är det ett skärp från monki. As nice ju, behöver man till exempel inte hålla på och fixa med hålslagning för att det ska sitta rätt. Plus att det är lite charmigt också. Lite sjömans känsla skulle jag säga. Sjömans stilen är ju förövrigt jäkligt inne numera.


Visste du att..

Högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?

Det är väl rätt mystiskt. Hur kan det komma sig?
Har man lättare för att få någon sorts sjukdom eller vadå?
Eller har det att göra med någon sjukdom i hjärnan, det låter väl
åtminstonde lite logiskt? Fast eller så kan det ju vara ren slump.


Tack och lov att jag är högerhänt! :) Vill ju utnyttja livet till fullo liksom. För livet är bäst!!

I LOVE NATURE


Är det inte sjukt jäkla underbart att vara ute i naturen?!?! Det är som meditation. Man blir alldeles lugn och kan ta itu med alla dessa tankar som är som en bi-svärm uppe i huvudet. Att sitta ute i naturen med en vacker utsikt är något av det bästa och mest njutningsfulla (Heter det så?) man kan göra enligt mig.

Det är sann avkoppling, don't you think??

Plugga bör man annars dör man?


Så känns det som nu i alla fall. Om jag inte lyckas med denna enda kurs jag läser du, hur ska jag då kunna lyckas med att plugga heltid i 3 år?? Hm.. Hur skapar man motiviationen till att plugga?
Man får intala sig att allt man pluggar är riktigt kul och användbart helt enkelt. Se till att inte tänka en endaste negativ tanke!!

Krogen är inte så himla kul ändå?!..

..Utan det är allt runtomkring som är det roliga. Sminkningen, klädsel-valet, förFESTEN och eventuellt hemvägen beroende på hur trött man är. Sällan är självaste krogbesökt roligt. Det är ett dunkadunk, man kan inte prata med någon på grund av musiken, och man står på dansgolvet och kör samma gunga-steg om och om igen, alternativ några skämtsteg till exempel ett "havet är djupt" steg (speciellt om man är ny). DET ÄR INTE ROLIGT! Så varför inte bara köra det andra egentligen?! Jo för självaste krogen är ju huvudattraktionen och om den är borta finns det väl ingen vits med det andra eller?? Varför gör dem inte krogen roligare?

Vart kan jag hitta en brun fin converse väska?

På Junkyard fanns det förut en grymt snygg brun converse väska. Vart kan jag få tag på den nu tro? Hmm...

Herregud vad min blogg är populär! ;)
Antal unika besökare =2


Godmorgon Marabou!

Vanligtvis är jag väldigt duktig på att äta frukost, men just idag hade jag en halv marabou chokladkaka kvar. =) MUMS vad det är sjukt gott ju! Choklad är verkligen livsnjutning! =)


Epilering gör inte ont!

Inte så värst i alla fall. Är det jag som har turen att inte ha så håriga ben eller är det alla andra
som är ynkliga? =) Jag är en lycko-ost i alla fall! Jag som länge varit livrädd för att det ska vara smärtsamt!


Ny mascara!Idag har jag varit på Åhléns och köpt en ny mascara. Att köpa ny mascara är alltid så spännande. Sedan 7 år tillbaka har jag haft en intensiv jakt efter den perfekta mascaran. Denna mascara som jag köpt nu heter collagene och är från L'oréal. Borsten är jättemysig vilket ger även mysiga fransar. En bra vardags mascara tycker jag verkligen!

Har ni tänkt på vilken lyckorush man får av att fylla sminkväskan med nytt smink? =)
Så härligt med förändringar!!

Min superfina nya mobil


Den är billig och rosa!! Perfekt ju! Jag är fruktansvärt nykär i min nya mobil. Blir så glad varje gång jag ser den. =) Wiiiho! Det är en Sony Ericsson W205. Den är oerhört charmig. Den har mp3 och kamera. Men är dock något seg när jag skriver sms.


AND IIIIIIIIIIIIIII WILL ALWAYS LOOOOVE YOOOOUUU! <3

Godmorgon sunshine!

Jäkla mysigt det är att vakna till solsken! Synd bara att det inte är så varmt som det ser ut. Vinterjackan får stanna kvar iallafall en vecka till. Det snöade ju igår till och med!!

Har ni tänkt på..?

Hur roligt det är att äta sushi. Så himla gulliga små paket med massa mystiska saker i. Med massa starka såser och sjögräs som smakar väldigt starkt tvättmedel. Är det gott eller äckligt? Svårt att avgöra! Mest väldigt speciellt.

RSS 2.0