Planer för min walk-in-closet

Eventuellt blir inte min walk-in-closet som jag tänkt mig när jag och Johan flyttar. Det finns nämligen risk för att jag måste kombinerad min walk-in-closet med min pole. Dock hindrar inte det mig från att spana in lite fina prylar jag vill inhandla till min walk-in-closet/sminkbord/poledansstudio. :)

Tänk er denna hand i glas men med smycken istället för ljus i. Kombinerat med en ljusplatta underifrån.


Finns att köpa här: http://bizy.se/

Bilder från Helgen

Så här var min fredag:
Och lördagen:
Öl-spel/Poledance med avslut på utedisco! :) WIHO!

Söker jobb

Nu är det dags att sluta var lat och sätta igång och söka jobb. Det är ju så roligt att vara sysselsatt med något, så att sitta hemma och vänta på att alla har pluggat färdigt är ju ganska långtråkigt.
Jag och min mys-tröja från Nelly. Dags att sätta på sig vinterskorna! :) Mys!

Nyinflyttad

Igår flyttade jag in till mr.X och Martinsson i Linköping. Det första jag gjorde var naturligtvis att montera upp min pole mitt i vardagsrummet. :) På kvällen var det fest här hemma med fanta och rosé och sedan ute-disco vid universitetet. Kalaskul!


Taggar med the Kooks

Just nu sitter jag och taggar inför kvällen genom att lyssna på the Kooks. Inte för att deras musik är särskilt party, men för att den är väldigt mysig! :) Det gäller att man tar det lugnt nu innan stormen, så får man bli vild och galen ikväll istället. ;)

Utgång ikväll

Ikväll är det dags för utgång. Jag och Louise har taggat hela veckan för detta. :) Dock vet jag inte vad jag ska göra av mitt hår! Det är lite knepigt att fixa med det nu när det är ny klippt och ganska kort!


Dagen som varit

Idag har jag flytt-städat min fina lägenhet hela förmiddagen. Dock har jag mycket kvar.
Vid 2 kom Louise hit för att underhålla mig. I och med min stora städning hittade jag ett presentkort för bowling. WIHO! :) Så nu har jag och Louise varit och bowlat på Ballbreaker som ligger på Gärdet. Väldigt stort, coolt och roligt ställe! Det var disko-bowling kombinerat med en Carlsbergs öl. :) Något charmigare än disko-bowling och en Carlsberg en torsdagseftermiddag är svårt att hitta.
Inte lätt att ta bilder på disko-bowling.

Nyklippt

Det blev blontblont! Blondare än innan! Det var frisörens val. :) Likeit!


Gym & Spenatsoppa!

Idag gick jag upp tidigt för att gå till gymmet med Louise. Jag har ett par prova-på biljetter som vi utnyttjade. Efteråt gjorde vi spenatsoppa. Det gäller att fortsätta vara hälsosam & nyttig när man väl är på G ;). Nu ska jag strax iväg till frisören. Funderar på att klippa mig ganska kort. Ska jag fortsätta vara blond eller köra på brunt hår? Nu när hösten närmar sig är inte blont hår lika självklart. :)
Såhär klippte jag mig senast. Mysigt med en naturlig blond. :)
Fast riktigt blont är ju också ganska snyggt. (Hm.. vad gör min kompis?)

Shopping, tandläkare, IKEA och filmkväll

Igår var en händelserik dag precis som alla andra dagar i Stockholm. Klockan 10 mötte jag upp Louise på stan för massa shopping, allt jag kunde hitta dock var ett läppglans, varför är alla butiker så tomma? Klockan 1 var det dags för tandläkarbesök, 3 hål hade jag att laga. Jag var väldigt nervös innan. Jag fick bedövning, men det var jäkligt obehagligt i alla fall. Efteråt var jag orolig att jag inte skulle kunna betala eftersom jag inte kunde prata på grund av bedövningen. Haha!
Sedan blev det IKEA och City Gross i kungens kurva. På kvällen fick jag klippa min killkompis, jag är grym på att klippa. ;) Kvällen slutade med mackor, te och tv. Kalas kul! Det gäller att man tar tillvara på varje dag! Enjoy Life!
Louise dammsuger Jonas som jag har klippt.

Sol sol

Idag har jag varit ute hela dagen för att njuta av de sista sommardagarna. Sen-sommar kan vara himla mysigt. Det är väldigt lugnt och fridfullt på stranden, vid bryggan och i hela byn. Men det är fortfarande varmt, och havet är fortfarande bad-bart. En lugn sommardag är lyx! :)

Mums

Här om dagen bjöd Mr. X mig på fika på Lindts konditori i Linköping. Vi köpte sjukt goda kakor:


5 Toast!

"Fan ta dig Swedbank"

Varför är det så lätt att glömma bort lösenord? När man betalar på internet med swedbanks kontokort måste man ange ett extra lösenord för att kunna betala. När jag skulle betala min sj-biljett igår kunde jag inte komma på lösenordet, GAH!

Det jag minns var att när jag skapade lösenordet var jag riktigt irriterad på swedbank för att jag aldrig kommer ihåg det satans lösenordet och behöver skapa nytt varje gång. Hm.. I ledtråds-frasen hade jag skrivit "fan ta dig swedbank". Jag är ytterst nyfiken på vad jag kan ha skrivit för fula ord som lösenord.  ;)

Fördelen är ju att det inte blir lika mycket shopping och slöseri! :)


Bullar

Igår bakade jag bullar själv för första gången ever. De blev tre gånger så stora som de brukar bli men faktiskt riktigt goda. Det är himla mysigt att baka. När jag flyttar ner till Linköping i slutet av månaden har vi bestämt oss för att vi själv ska baka brödet till frukosten. Supergott och billigt! :) Love it!


Spenatsoppa

Har ni någonsin tänkt på vad gott det är med spenatsoppa? :) Det är en sån där typisk rätt som man lär sig att hata när man var liten, men som faktiskt är riktigt god och nyttig. Igår bjöd jag på spenatsoppa. Alla var väldigt skeptiska innan.Men det var uppskattat! MUMS! :)


Min resa till Malaga

Jag älskar solkusten. På dagarna satt vi på stranden med en öl eller Sangria i handen, och på kvällen var vi ute och träffa kompisar som vi träffat på stranden eller i hissen upp till hotellet. Det mysigaste var stranden på natten, med nattbad och lekar. Love it! :)


Vi åt lunch vid en katedral. :)


Vi hittade en butik med overkligt mycket snygga kläder. :)
Tyska vänner.


Italienska vänner. :)


Tysk vän i bakgrunden. Och mina Heineken vänner framför ;).


Bakfull på Gröna Lund

Igår var jag på Gröna Lund. :) Det var kalaskul och vi åkte allt. Den ganska nya attraktionen INSANE var himla rolig. Dock var det en söndag = dagen efter fest. Bakfull på grönan? Jo, det var inte så hemskt som det låter.


Hemma

Nu är jag hemma från Spanien. Jag ber om ursäkt för Mr. X inlägg. Jag tyckte jag var väldigt tydlig med "INGEN FOTBOLL". Resan har i alla fall vart helt awsome. Publicerar bilder senare.


Årets sågning

Oftast är sågningar på internet både elaka och saknar stil och klass. Här har vi dock en man som kan såga folk utan att det blir elakt utan mer roligt. Mannen jag pratar om är Leif GW Persson.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7598328.ab

/Mr X

Boktips

Varje sommar får man återigen tid att läsa lite böcker, oavsett väder och om man ligger på stranden, i hängmatten eller sitter i en mysig fåtölj passar det alltid bra med en bok. Även om böckerna har många år på nacken och de flesta förmodligen redan läst dem så vill jag ändå rekommendera de triologin om Arn. Läste precis om den och det är riktigt riktigt bra!Vill dock varna för fjärde boken Arvet efter Arn samt båda filmer. Här verkar Jan Guillou tänkt mer på intäckterna än något annat.

/Mr X

Hej Spanien!

Imorgon åker jag till Malaga i Spanien. Bokade denna resan häromdagen så det blev väldigt spontant och spännande, precis som det ska vara. :) Love it! 
Här är Denise och jag i Spanien förra året. Det är hon och jag som ska åka igen. :)

Poledancing

Idag fick jag hem ett paket med massa poledance videos. Jag går nämligen all-in när det gäller poledance. En vacker dag ska jag öppna en egen studio. :) Nu har jag allt jag behöver för att dansa. :)
Detta har jag köpt för min poledance-hobby:
Poledance-shorts, inte de på bilden dock. Jag köpte mina från studion där jag dansade, poledance.se
mikrofiberduk från poledance.nu
mighty grip pulver för bättre fäste, poledance.nu
Stor kollektion med instruktions-DVDer.
Ytdesinfektion för rengöring, från apoteket.
Och..
En Pole. :)

Skokollektion

Hm.. funderar på att släppa en skokollektion... Bara sådär. ;)
Lustigt nog så känns det just nu som att namnet på märket är det svåraste.

På aftonbladet.se

Det är inte ofta man får läsa om något så roligt i tidningen. :)

RSS 2.0