Sista dag på jobbet

Idag var det min sista dag på jobbet som registrator. Efter att ha sagt hejdå till alla kollegor åkte jag vips till mitt gamla jobb i butik och hälsade på. Jag har länge saknat mina otroligt fina kollegor från leksaksbutiken. :)
Nu har jag precis slängt i mig en tallrik med snabb pasta och parma skinka. Jag fick ett extremt sug så jag var bara tvungen att springa iväg till affären och köpa nu precis innan jag ska träffa Louise och träna. När man väl börjat äta färskpasta kan man inte sluta!! Man får ett extremt sug efter det!!
Jag har glömt bort att visa bilder från min fina inflyttningsfest och fina bakverk så här kommer det några:
Ska föreställa macarons.
Cupcakes :)
Min outfit. Tema färgglatt. :)

I helgen

I helgen var jag på science fiction mässan i Älvsjö och träffade Joe Flanigan. Tydligen väldigt coolt om man är ett fan av Stargate Atlantis. :) På kvällen var vi även ute på min favoritbar Sjätte Tunnan med mina favorit människor. Hur awsome som helst!!
Fredagen blev däremot en lugn kväll hemma hos min kusin Louise. Godis, Rosé vin, idol och bastu. MysMys! Sedan kom även två roliga människor och hälsade på.
En kalas helg har det varit!!! :)
Längtar iväg till värme och att få bli brun:
Efter en månad i Grekland.

Varför jag älskar katter!

Dem kan skydda en från alligatorer

Las Vegas

Nu när jag är 21 år gammal kan det tänkas att det är dags att dra till Las Vegas. Nu får jag ju faktiskt gå ut på krogen i USA. AWSOME! Av vad jag har hört skall det vara väldigt maffigt och typ sinnessjukt! Det låter precis som min grej. ;)


Min första polisanmälan

Förra helgen upptäckte jag och Mr.X att min fina fina sadel hade blivit snodd från min fina fina monark cykel. Jag gjorde naturligtvis en polisanmälan direkt efter att jag hade kommit hem, även fast den bara hade ett värde av upp till 300 kronor. Tihi! Men rätt ska vara rätt tycker jag! :) Jag väntar med spänning över om dem tar fast boven eller ej! ;)


Utgång tonight

Imorgon fyller jag 21!! Så ikväll ska vi fira mig och min goa vän Malin som flydde 21 för några dagar sedan. Det kommer bli AWSOME! :)
Outfit för kvällen. :)

Goes Dark

I helgen färgade jag mitt hår mörkbrunt! Jag var lite nervös och tveksam men jag beslutade mig för att ge det en chans. Man kan ju alltid färga om liksom! :) Många som inte är brunhåriga naturligt ser bleka ut med mörkt hår. Jag var tvungen att färga håret två gånger för att få det så mörkt! Det blev dessutom gröna skiftningar efter en färgning. Jag är kalas-nöjd! :)
Före:
Efter:
Jag använde mig utav hårfärg från H&Ms egna märke, mellan brun och chokladbrun.

Roligaste inlägget hitills

Idag var jag inne på min kusins blogg där hon hade lagt upp våra fina listor vi gjorde på våran första resa till Grekland, där vi bland annat räknar ut hur många killar vi har dissat under hela resan (som varade i 4 veckor!! )
Det roligaste inlägget jag har läst säkert någonsin!
Om man sedan bläddrar ner lite så har hon gjort en inlägg över alla knäppa saker vi gjorde i Grekland.

GÅ IN PÅ HENNES BLOGG http://isabelleklockare.blogg.se/

(Jag och bella på Naxos) Att båtluffa i Grekland är verkligen en drömresa!!!

Utomlands på nyår

WHY NOT?! Vad vore roligare än att åka till någon riktigt bra partystad över nyår?? Typ Berlin eller någon stans i Nederländerna. Maxat kul skulle det vara!!! :) Jag smider mina planer!! ;)
Jag i Berlin

Amerikanska Berlin

När vi var i Berlin nu i helgen besökte vi en hel del amerikanska ställen. :)
Vi var på..
..Starbucks café.
Detta är en kaffe med cola glasyr av något slag. MUMS! :)
..Dunkin' Donouts!
Jag tog en Blu Sky. Det fanns så många himla fina där.
En amerikansk restaurang. Super charmigt!! :)

Nya underkläder

Jag har aldrig köpt underkläder från internet förut. Men eftersom frakten ändå var gratis tänkte jag att varför inte. De var ju väldigt fina liksom. :)

Berlin Berlin

Berlin är en väldigt mysig stad men vädret är kasst. Det har regnat varje dag.

Vi har hunnit med en hel del sedan vi kom hit i torsdags eftermiddag. Första kvällen blev det shopping på Europas största köpcentrum KaDeWe. Allt var svindyrt där så jag köpte inget, men inredningsvåningen var väldigt inspirerande kan jag lova. :)

Igår, fredag, blev det mycket promenerande. Vi besökte alla viktiga platser, vi gick på Madamme Toussou museumet med vax dockor, vi fick en guidad tur i de civilabunkrarna (super spännande), och vi åt en supergrym middag på en mysig argentinsk restaurang.

Idag har vi hittils hunnit med en loppis, en secondhandbutik som säljer kläder per kilo (Garage) och lunch på ett super amerikanskt café.


Bilder kommer senare!

Betyg lily lolo foundation

Under appliceringen känns produkten inte så bra som den sägs. Men resultatet kan nog kanske vara det bästa jag har fått av en foundation. :)


4 Toasts! :)

Mozilla Firefox Seabird

Denna telefon är sinnessjuk! Projektor för storbildsfilm! Virtuellt tangentbord! It's crazy! En produkt som man bara trodde "existerade" i spionfilmer. Framtidens produkt! :)


Tentan avklarad!

Nu har jag skrivit min tenta i kursen jag går!! Jag var värsta nervös!
Imorgon blir det semester till BERLIN! WIHO! IT'S GONNA BE AWSOME!

RSS 2.0