LG optimus one

Igår fick jag min nya mobil på posten. Det är en LG optimus one, smartphone för 1600kr. Det är riktigt nice faktiskt att ha alla funktioner som jag har, och det tar inte längre en evighet att skriva sms. Jag kan räkna upp säkert 5 tillfällen den senaste veckan då jag hade behövt en smartphone så jag kunnat hitta enkelt med GPS eller kunnat kolla upp busstider mm.

Linköping

Nu har jag varit i Linköping en helg för att besöka lite vänner och såklart min pojkvän. Det har varit så varmt. När jag gick hem igår 12 på natten gick jag endast i en t-shirt och det kändes som en regnskog. Det var fuktig och väldigt varmt. Underbart att få ännu en helg med sommar! :) Imorgon börjar skolan på riktigt. Det ska bli roligt och intressant och se vilka som blir mina klasskamrater.
Nu har jag även fått jobb som danslärare. Jag har fått en klass för åldern 2-3 år, oj oj oj va små. Och sedan är jag assistent för en grupp i åldern 4-5 år. Jag ska även snart gå på audition för jobb som poledancelärare. Läskigt!
Tycker denna låt är så himla mysig.  


Skolstart

Hela veckan har det varit fullt upp. Jag har gått på parlamentet med Louise och Malin, jag har haft poledancelektion, kick off med danslärareteamet och nu idag blir det skolstart. Jag blir allt lite omtumlad av allt som händer. Jag hoppas verkligen att jag hittar till lokalen så jag inte missar uppropet idag, och att mina klasskamrater är roliga. Det återstår att se.. scary!

Ukulele

Något som jag verkligen skulle vilja lära mig att spela är ukulele. Det känns också typiskt hawaiiskt och allt som är hawaiiskt fullkomligt älskar jag!Det är http://www.sunghajung.com som spelar och han är endast 13 år gammal. Helt galet!

Funkykidz utbildning

Utbildningen som jag har haft fredag-söndag har varit jätterolig, jag har träffat många nya vänner, som jag i för sig kanske inte direkt kommer att träffa igen. Men vi har lekt och dansat massor. Jag har dessutom hunnit med att gå ut på krogen och träffa Fredrik och SPÅRJANNE!! HAHA! Spårjanne är en snubbe som jag lärde känna i sunnybeach och jag har inte träffat han sen dess. Han var precis som jag minns han. Han blev superfull, spydde ner hela tunnelbanan och sedan vid ingången till krogen välte han en sådan där avspärrningspelare som sedan välte ner på nästa, som välte ner på nästa och nästa. Tills han hade vält ner alla 8 stycken. "Du som står längst bak där har nog redan insett att du inte kommer komma in idag!!". Haha typiskt spårjanne!

Lördagskvällen hann jag åka iväg till Högdalen och umgås med Louise och hennes tjejkompisar, mycket mycket trevligt!!

Hm.. Jag funderar på att bli blond snart igen.


Utbildning idag

Idag har jag utbildning för dansläraryrket. Jag kommer ha audition också så dem kan se om jag är tillräckligt bra på att dansa. Grejen är att jag inte har dansat showjazz på tre år så jag har tappat mycket. Min teknik är inte alls bra och min danskreativitet är ännu sämre. Det kommer bli nervöst och pinsamt!

Kryssning igen!

Nu har jag varit på krysssning igen med min bästa kompis Denise och en ny snubbe som heter Rob och som bor i manchester. Denise lärde känna han på krogen i onsdags och så spontant frågar vi honom om han ville med. Resan kostade endast 54 kronor per person. Vi åkte med Cinderella som skulle vara värsta partykryssningen tydligen. Men 90% av alla passagerare var pensionärer och 15% hade rullator! Haha! Men det var sinnessjukt roligt ändå, vi dansa så mycket av man i slutet av kvällen skulle behöva en rullator själv. Jag träffade en snubbe som ska vara med i norska big brother som börjar om två veckor. Jag lovade att kolla då! :)

Hösten är som Voldemort

Idag är det min sista arbetsdag här på sommarjobbet. Men jag tycket sommaren ännu inte är över för det. Man ser folk som skriver om hösten på facebook, om hur härligt det är att det börjar bli höst! FUCK YOU ni har ännu inte vunnit! Sommaren är fortfarande här, även om det endast är ett fåtal dagar kvar! Solen skiner, gräset och bladen är gröna och jag svettas! Det tycker jag är bevis nog för att det fortfarande är sommar!! För mig är hösten som Voldemort i Harry Potter, något som man bör undvika att prata om högt.

Konstig i huvet

Idag har jag varit inne på facebook circus 23 gånger. Det är något knäppt i mitt huvud som får mig att logga in på facebook var tredje minut typ och sen logga ut igen direkt! Hm.. jag börjar tro att jag fått ett beroende. Dessutom surfar jag in på min egen blogg varje timme för att se om jag själv har skrivit något nytt som jag glömt, mystiskt!

Jag har för övrigt hittat en reklam för marabou från 50-talet. Lite väl lång och barnslig, men intressant att se.

Dataspelsmusik

Jag tycker att det är så gulligt att de har börjat spela massa data och tv-spels musik på klubbarna, som zelda och super mario. Det är ju definitivt dansbart!


Plugg plugg

Nu så är det så att jag ska börja plugga i höst. Personal, organisation och arbetslivs någonting. På Stockholm Universitet. Den skolan är en skola jag egentligen verkligen inte vill gå på. Det kommer till exempel inte vara någon nollning, vilket jag tycker är det viktigaste på hela studietiden. Jag kommer helt enkelt inte ha något studentliv alls när jag pluggar, bara helt och hållet plugg!! Men jag vill verkligen ge det ett försök nu, eftersom jag börjar få ålderskris, så minst en termin ska jag plugga. Sedan hoppas jag på att ha tid till att resa massa ändå. Jag kommer inte ta något studielån, eftersom jag inte vill vara skuldsatt om jag råkar fly landet helt plötsligt.Vissa dagar är frustrerande

Vissa dagar är frustrerande. En sådan dag när man är jättesugen på att leka med en vän eller åka ut på något äventyr men man kan inte på grund av att man inte har råd, inte har tillgång till en bil eller på grund av att man har så mycket träningvärk att man inte kan resa sig upp ur sängen.

Idag är en sådan dag som innehar alla dessa tre problem. Det är typiskt tråkigt och frustrerande!
Så här ligger jag fast i sängen och lyssnar på lite grym musik istället som jag fick presenterad för mig på radion imorse på väg till jobbet.
Etta på topplistan:

Kvalitetstid ensam

Igår var en intressant dag. Jag for in till Stockholm på morgonen för att gå på intervju som danslärare. Hon tyckte jag var superintressant men visste inte om hon hade plats för mig till hösten. Men definitivt till våren. Efteråt hade jag ett antal timmar kvar tills min poledance skulle börja. Så jag gick och hälsade på min kusin när hon jobbade. Sedan gjorde jag något jag aldrig gjort förut. Jag gick och satte mig ensam på ett café med en kaffe, macka och tidning, för det var precis det jag kände för att göra. Det är verkligen kvalitetstid med sig själv. Så himla lugnt och skönt, utan stress och massa babbel.

Min poledance upplevelse blev dock det motsatta. Min nya poledance lärare var supersträng. Hon skrek och skrek på mig för jag inte kunde hålla in magen och göra armhävningar. Mina armar skakade under mig men hon stod bredvid och peta mig i magen och sa att jag aldrig kommer att lära mig!! Smärta! Men väldigt skönt såhär efteråt! :)


Kryssning i medelhavet

Hemma efter en vecka på lyx kryssning i medelhavet. Vi har besökt Neapel, Palermo, Tunis, Palma, Barcelona, Marseille och Genua. Har haft det fruktansvärt skönt. Dock har mitt bagage varit borta nästan hela veckan. Jag fick det i Barcelona först. Så det sög ju riktigt hårt. Tur att jag får ett par tusen för besväret!! ;)

I Neapel åkte vi till Pompej, staden som försvann i askan av ett vulkanutbrott. Vi gick runt och tittade på alla trasiga hus som de har grävt fram och till och med människor som de hade grävt fram. Rätt läskigt och coolt att se hur deras ansiktsutryck såg ut när de dog!!
Sedan åkte vi till Palermo, i Sicilien i Italien. Det blev akut shopping då vi behövde kläder eftersom vårt bagage fortfarande var borta! Jag har alltid varit sugen på att se sicilien så det var nice att äntligen få besöka det!
Efter Palermo åkte vi till Tunisien!! Så himla vacker ju!! Tänk att jag redan i år har hunnit vara i 4 OLIKA VÄRLDSDELAR!!! (ASIEN, EUROPA, NORD-AMERIKA, AFRIKA) Och om jag åker till Australien blir det 5!!! Helt sjukt vilket äventyrs år det har blivit!! :) UNDERBART!
Båten gick sedan vidare mot Palma i Mallorca. Konstigt att jag aldrig tidigare varit här!! Det är en väldigt typisk semester-ort! Väldig mysig och turistig!
Barcelona var nästa stopp där vi tog en hopp-on-hopp-off buss! Super dyrt och världens längsta kö för att ens komma om bord! Dessutom tog den jättelång tid på sig när man åkte den! Så vi hoppade av! Sen blev vi rånade på 500 spänn där vid Rambla gatan så allt jag och mamma hade råd med till lunch var varsin öl! Vi promenerade sedan Rambla gatan tillbaka! Men sen på kvällen kom mitt bagage i alla fall!! YES!!!
Sista stoppet var Marseille! Staden ser supersunkig ut när man åker igenom den. Den ska ju vara väldigt kriminell har jag hört. Alla hus var super-smutsiga. Men sen när vi klev av shuttle-bussen så var allt helt plötsligt väldigt vackert och franskt! Jag och mamma hittade en så otroligt fin kak-butik där de hade superfina och franska burkar! Helt fantasitskt var det!! Sedan passade vi på att köpa ett par macarons såklart eftersom vi ändå var i Frankrike! :)

RSS 2.0