MUUUSSIK

Tänk att mitt favoritband som precis återförenats efter många år precis har släppt en ny singel och jag missat det. Blink 182!!!

Jag är otålig!

Mina ben har spring i sig. Mitt huvud är inställt på party. Allt jag vill är att åka på party-semester! Jag vill dansa ut all energi! Jag vill hitta på massa bus. Jag vill ta en tequila shot på ett mystiskt sätt! Jag spricker för att jag trots all längtan och energi sitter i soffan hemma hos mina föräldrar ute på landet där man är super isolerad från allt det där!!!
Tack och lov att det blir kryssnings-semester om ett par dagar! Att ta det lugnt känns som att hålla andan!!

Nu blir det resa igen

Ja nu snart ska jag åka på en kryssning i medelhavet. Det kommer bli maximalt grymt kan jag lista ut redan nu! Konstigt att jag aldrig tidigare tänkt på att kryssa i medelhavet, då får man ju se flera länder och uppleva maxat med saker på en kort tid. Dessutom är kryssningen en superkryssning så det finns massvis med saker att göra ombord, typ bio, bowling och massa badande på taket.
Vi ska besöka städer i Italien, Tunisien, Spaninen och Frankrike.

Stockholms brud i höst

Nu är det bestämt att jag ska bo i Stockholm i höst. Vet inte ännu om jag kommer att plugga eller jobba. Men poledance kursen är bokad och betald så nu finns det inget annat alternativ!! :) Så himla skönt när val-alternativen blir färre! Beslut är bannemig förjävla knivigt! Det är nästan så jag skulle anställa någon som tog alla mina svåra beslut. Någon som är utbildad och kan se för- och nackdelar och väga samman allt och sen göra en slutlig 12 sidors rapport om beslutet jag ska ta och varför! Vore inte det skönt om något! ;) Jag skulle kunna betala ganska mycket för en sådan tjänst! Hahaha! Då skulle man inte heller behöva känna ansvar om det blev fel beslut för då hade jag ju faktiskt fått en utförlig-analys över beslutet och ett beslut tagen av en proffessionell beslutstagare. Bättre beslut än så kan man då inte göra!
HAWAII. Årets bästa beslut!

Jag ska sluta ha det så jävla roligt!

Fan va jävligt det är att ha för kul! Hur ska jag nu kunna uppskatta något annat! Mitt jobb är verkligen ett drömjobb men nu efter kryssningen känns det förjävligt att behöva gå till jobbet imorrn. Allt jämförs liksom mot allt roligt man gjort! ;)


Kryssning till Riga

Nu har jag haft det sådär sinnessjukt roligt som man kan ha det ibland. Det var jag min vän Jonas och alla hans kompisar som åkte på en 100% partykryssning. Det kan liknas vid en vecka i Sunny beach. Förjävligt roligt och massa bus!!Vi såg på günter och dr bombay, vi söp och söp, och vi gled runt i Riga. Vi titta på soluppgång, hade isbits-krig och sen vette jag tusan vad vi har gjort! ;)

Söndag

Vad är mysigare att göra en söndagskväll än att sitta och lyssna på mysig musik och filosofera om livet. ;) Det bästa med söndagar är att man behöver absolut inte gör någonting alls. Härligt!

PARTy PARTy

Min katt var så himla mysig idag så vi låg o myste i säkert en halvtimme. Men sen när han sprungit iväg hade jag hela 3 fästingar som kröp på mig. Tanken var att jag skulle fylla på min vaccination mot TBE idag. Men känner mig super lat idag och orkar inte åka iväg. Så det får bli senare.
Igår blev det i alla fall party party för mig i Norrtälje. Party är så himla roligt men när man gjort det så mycket och så ofta uppskattar man det inte längre lika mycket. Dock hade jag det himla roligt ändå men det finns ju vissa utgångar som bara är helt klockrena. ;)
Detta är en photoshoot från Hawaii en faktiskt väldigt lugn kväll, i själva verket har vi ungefär druckit ett halv glas vin när vi tog denna bild. ;)

RSS 2.0