KAOS

Idag har det varit en galen morgon. Först åkte jag buss typ 2 timmar för att komma hem efter gårdagens festande i Norrtälje. När jag kommer hem är dörren låst, jag har ingen nyckel och min mobil är död så jag kan inte ringa mamma och fråga var extra nyckeln finns. Min lillasyster är inne så jag bankar som fan i typ 10 minuter. Men hon är rätt lat av sig så hon bryr sig inte om att komma ner och öppna.
Sen springer jag ner till farmor som jag vet har en extra nyckel, men då har de precis gått iväg på sin dagliga morgonpromenad. Jag är dessutom väldigt stressad för att hinna komma till jobbet. Jag kommer på att jag ska kasta lite små äpplen på Linneas fönster så kanske hon reagerar. Men problemet var att jag inte kan kasta äpplen så högt så jag lyckades inte direkt träffa fönstret. Sen springer jag runt och letar efter extra nyckeln som ska finnas någonstans. Hittar den inte. Så jag bestämmer mig för att försöka bryta mig in. Mitt fönster är det enda som är öppet så jag hämtar en stor stege och placerar den mot väggen. Jag klättrar upp för den och märker att den är alldeles för kort för att jag ska komma in. Så jag tar en sax och försöker bryta mig in i bakdörren som man kan öppna innefrån. Men det går inte.
Sen kom jag på att jag en gång i tiden när jag varit och festat har lärt mig att man kan ladda batterier under armhålan. Så jag tar mobilbatteriet under armhålan i några minuter. Sen kan jag äntligen ringa mamma och hon berättar var extra nyckeln är och jag kommer in!!! YYYYYYYYYYYEEESS!!!
HELT GALEN MORGON!
Såhär såg jag ut på midsommar igår! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0