Hawaii

Nu har vi varit i LA och landat pa Hawaii for ett par dagar sedan. Vi hamnade pa det varsta stallet man kan tanka sig som farm. Det var ett gammalt par som knarkade och var helt knappa i huvet. Min sang var typ 1.50 m lang. Sa vi sov dar en natt sen sa upp oss. Dock var vi tvugna att ga pa ett galet hare-krishna program forst i typ 4 timmar dar de hoppade och skrek sa hogt de kunde. Nu ar vi i kona som ar andra sidan av on och ska flytta in i en ny farm som forhoppningsvis ar sa bra som det later.
Sa har sag dem ut:

Los angeles & Hawaii

På torsdag åker jag iväg till Los Angeles för shopping och förhoppningsvis lite party. Sen blir det Hawaii 4 veckor på en farm i ett tält. Super-nervös men också super-taggad!
Hoppas det inte regnar massa bara! På Hawaii ska det bli surfing, sitesing på vulcaner och kanske någon hulahula-föreställning. Who knows! Det är i alla fall ett drömrese-mål som jag ska åka till om bara några dagar. YEY!

Nytt i min walk-in-closet

Dessa skor köpte jag från sko punkten på valborg för 99 kronor. Världens bekvämaste skor med klack som jag någonsin har gått i. :)
Idag fick jag dessutom hem min jacka från Zara, som kostade typ 700 spänn. Svindyrt! Men kände att jag nu till sommaren måste ha en jacka i en ljus beige färg, såå snyggt.
Hm.. Var kommer bakgrundmusiken ifrån i refrängen?? Man har ju hört den himla många gånger förut. 

Mys stund

Ibland kan jag tycka att det är mysigt att äta honungsmelon, titta på gamla bilder från äventyr och lyssna på panic! at the discos nya låt. Enkla saker man gör kan vara väldigt mysigt.
Till exempel på när vi var i Grekland när vi satt på klipporna och åt snabbmat (livrädda för killgänget som står och ropar raggningsrepliker.)
Eller när vi besteg ett berg (som det inte är meningen att man ska  bestiga) med flipflops och bergsgetter.
Och när vi åker fel med bussen 12 timmar i Bulgarien. Det var ju gulligt att busspersonalen bjöd oss på frukost (även då de skrattar så pass att de spottar coca cola över allt). Men oj va rädda vi var!
Eller när Bella råkar spruta pepparspray på hotell-väggen för att kolla om den verkligen fungerar. Haha.

Himla tv-serier

Har blivit lite tagen av det dåliga vädret nu när man har varit så bortskämd av solsken. Men idag har jag i alla fall tagit en lunch på stan med Bettan, till skillnad mot gårdagen då det blev tv hela dagen. Jag, Johan och Emil har fastnat i en serie som heter 24. Det är livsfarligt att börja se på en serie. Att sluta titta är lika svårt som att sluta äta sötsaker. (Det har jag man ju försökt med ett antal gånger liksom.)


Polkagris

Nu när vi åkte från Skövde till Linköping imorse svängde vi förbi polkagrisfabriken i Gränna och köpte oss hela 6 polkagrisar var. Aldrig har jag tänkt på vad gott det är med polkagris.
Svårt att avgöra vilken som är godast men turkispeppar (cowboy) och sommarstången ligger på topp. :)

Sommarplåga

Var inne och surfade på Knappen och Hakims blogg där de hade lagt upp en sommarplåga. LYSSNA! De har en väldigt mysig blogg förresten. ;)


RSS 2.0