ÖH!

Är meningen att man ska sitta och plugga till tentan men hur lätt är det när man är sugen på att leka! Måste ha folk runt omkring mig om jag ska kunna plugga ordentligt, för då känner jag att jag trivs. Att sitta hemma bygger upp värsta ångest över att jag missar livet!Födelsedagsfest & dansshow

Så nu har jag precis kommit hem från min dansshow med alla små barnen. Så himla söta är de!! I fredags hade jag min superroliga födelsedagsfest. Vi hade bål, chips och massa roliga lekar. Dessutom byggde vi svärd av tomma öl-burkar som vi fightades med sedan!! Sedan blev det utgång underbara bar. Alla verkade ha sjukt roligt och jag med, (även då jag inte riktigt kommer ihåg vad jag gjorde!). :D
Alla mina närmsta vänner var där! (Förutom några)

Dissad!!

Under den senaste tiden har jag hunnit fylla år, ha en redovisning i skolan samt faktiskt alldeles nyss göra ett sångprov för att komma med i en kör. Jag fick inte vara med eftersom jag är hemskt dålig på att sjunga direkt efter noter. :( Så himla tråkigt ju! Jag kände mig som en av de där som är med i idol o som juryn gör narr av i audition, förutom det att de var väldigt schyssta dårå. TYPISKT ASSÅ!!!
Från sittningen förra veckan.
Jag har förresten också klippt mig i söndags, värsta kort ju! Synd eftersom jag ville ha lite längre juh! (Johans fel)

Sittning

Igår var jag på sittning med klassen tema OSCAR!! Väldigt rolig kväll och superseriös med utstyrsel! Jag var så seriös att jag t o m färgade om mitt hår för att matcha min klänning!! Det ni! ;) (Fast okej, mitt hår behövde färgas om)
Jag och Elina redo för oscarsgala.
Min nya hårfärg! Mörk röd/brunt:
Här är en bild från Haloweenfesten för två helger sedan:
LILLA MY - ARG som fan!

Sööööndag

Igår var jag på hemmafest i huset bredvid. Hemmafester måste ju vara de roligaste. Vi satt kvar tills klockan var 5 på morgonen och flummade runt. Hon som hade festen hade, liksom jag när jag hade min fest, stått och bakat cupcakes en hel dag. Hemskt tråkigt att jag, när jag för en gångs skull verkligen blir bjuden, inte var sugen på cupcakes.
Denna dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra av! En seg söndag, en dimma som ligger täckt över staden på ett mystiskt vis, ingen skymt av något folk. Vad gör man en sådan dag liksom? Sådär när man är för lat för att hitta på något som ens kräver den minsta ansträningen att kliva upp ur sängen.

Memories and plans

Sitter och kollar sista minuten. Det är dock aldrig någon som kan, vill eller har råd att åka med när man vill åka. Jag som redan rest ensam en gång har ju kommit fram till att det är mycket roligare att alltid ha med sig någon när man åker utomlands, även då friheten är större när man åker ensam. Det är ju fantastiskt kul att dela alla minnen med någon och ha någon som får en att känna sig trygg. Så än på ett tag verkar det inte som om det kommer bli någon resa för mig!! HEMSKT OCH SANT! Sitter därför och kollar igenom bilder från mina gamla resor jag har gjort hittils.
Detta var när jag båtluffade i grekland, år 2008. Helt fantastisk resa!
London, 2008.
Dagen efter nyår 2008-2009 blev det egypten.
Europaluff nr1, 2009
Europaluff nr2, 2009. Om jag kunde va sådär brun nu tack!
Budapest, 2010
Lanzarote, 2010
Malaga, 2010. Öl och strand = kalas gött!
Berlin, 2010. Pensionärsbuss ner.
Thailand, 2011. Reste ensam ner, tog dykcertifikat och flummade runt.
Hawaii, 2011. Fallskärmshopp, surfning plus jobb på gigantisk farm. HELT UNDERBART!
Kryssning i medelhavet, 2011. Helt genialiskt! 4 länder på en vecka!
Kommande resplaner:
MEXICO
BRASILIEN
ANTARKTIS
AUSTRALIEN
NYA ZEELAND
USA
VÄSTINDEN
Sen ska jag besöka resten av världen också! Men dessa ovan skulle jag säga är obligatoriska resemål inom de närmsta åren!

Sömnig

Nu är tentan gjord så nu blir det snart tenta öl med klassen och sen imorgon haloweenfest hos kusinen! Nu först blir det en powernap. Inatt hade jag nämligen en främmande man som sov i sängen ovan, jag var lite rädd så jag kunde inte riktigt sova. Hihi!

RSS 2.0