Marry me! PLEASE!

Ja, jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med denna främmande sjukt talangfulla man som sjunger i klippet nedan. Skulle jag ha sett detta live hade jag satt fast mig i honom med handbojor alternativt kidnappat honom och hans gitarr hem till min lägenhet där jag hade bundit fast han i en stol. Aldrig hört något levande sjunga så vackert!

PARADISE

Så himla söt musikvideo ju!

Stand up

Igår kväll var jag på stand up för första gången i mitt liv. SÅ HIMLA ROLIGT JU! Varför har jag aldrig gått på det tidigare? Förväntade mig att det skulle komma några konstiga och pinsamma stunder pga dåliga komiker, men icke.

Tredjedagen

Igår var tredjedagen i rad som jag gick ut på krogen! Det är sjukt vad roligt jag har haft de tre senaste dagarna. Alla tre av dessa kvällar har varit maximalt lyckade och superroliga! Väldigt ovanligt faktiskt att ha så roligt när man festar tre dar i rad då man ju faktiskt blir så himla sliten. Men sen har jag ju faktiskt umgått med tre olika umgängen dessa tre kvällar, så det kan ju vara variationen på folk som gör det så kul och spännande!!!
Nu är det iallafall en vilodag för mig! Rätt så nödvändigt!

Here we go

Igår var en lång rolig dag och detsamma blir idag fredag. Igår var det plugg med gruppen, fika, poledance och sen ett glasvin ute på söder. En superdag! Idag har jag gymmat, nu blir det hårdplugg, sedan träffa min grupp och plugga lite till och ikväll blir det idolkväll med en vän. Imorgon lördag har vi en extra timme på natten mot söndag då klockan kommer ställas om så då blir det en timme längre på krogen än vanligt! Fantastiskt!! :)

Kändisfest

Igår var jag på Bingo Rimers fest för tidningen moore. Jag har aldrig varit på en sådan där kändisfest förut så det var lite spännande att spana in hur alla är i verkligheten. Det var massvis med folk från Big Brother, Paradise hotel och bloggare. Sedan hittade jag idag mig själv på en bild i Kissies blogg, hihi, tur att huvet inte var med.
Det är hemskt vad med småkändisar man ser överallt när man väl tittar. Big brother Rodney såg jag ju till exempel både igår och i lördags i tunnelbanan. Sedan var Olle som är med i Idol detta år på tunnelbanan. Han hoppade in och räddade några tanter för att skiljas åt i tunnelbanedörren, what a gentleman!
(Jag i vitt)
Lite skojigt var det ju allt. Men sen har ju jag några riktigt snygga bilder från något år sedan med Kissie.
Blond version av mig.

Idol och middag med Felix

Ikväll har jag och min fina vän Felix haft idol och matkväll. Vi gjorde i ordning tacos och åt godis till idol, sedan blev vi så inspirerade att vi spelade in ett eget musikaliskt bidrag tillsammans som vi tänkte skicka som en audition till idol nästa år ;). Haha. Men ljudet fungerade inte på inspelningen så tänkte att vi får ta det nästa gång vi ses. Det var i alla fall en sjukt kul kväll och imorgon blir det danslärarjobb igen. Alltid är det så nervöst! Hjälp! Jag borde ju känna mig självsäker och trygg vid det här laget i danslärar-rollen, men icke!!

Linköping

Just nu befinner jag mig i Linköping för att hälsa på min pojkvän och för att få med mig den kurslitteratur jag har köpt här. Jag har inte varit här på länge så kändes väldigt ovan att komma tillbaka till mitt liv som jag haft i linkan. Det liv som jag har i Stockholm är helt totalt annorlunda mot det jag hade här. I stockholm är det action hela tiden, massvis med pluggande, fixande av lägenheten ständigt, dans flera dagar i veckan och sedan mitt jobb som danslärare för småbarn som är så jäkla läskigt varje gång, men sjukt jäkla roligt samtidigt!!!! Om några veckor ska jag klä ut mig till våran maskot som är en stor nallebjörn. Det känns lite obehagligt eftersom jag alltid har varit rädd för personer i stor dräckter som vandrar runt och vill kramas!! UUH!


Sen är jag lite kluven med min hårfärg, jag är supersugen på att bli blond igen. Men lika sugen på att bli rödhårig. Lika sugen på att vara långhårig som korthårig. Så det blir liksom ingenting!


Romeo & Julia med farmor & farfar igår

Igår kom farmor och farfar hit på besök. Jag bjöd dem på en supermiddag och sedan gick vi och såg Romeo & Julia musikalen på götalejon, den var sjukt bra, älskar dansen som var med.
Såhär såg middagen ut:

ETT HETT TIPS: Dill är sjukt gott att ha i sallad har jag upptäckt!

Kanelbullar kan dra åt helvete!

Här har man gått runt och suktats av de där förbaskade kanelbullarna hela jävla dagen. Och sedan finns det för det första ingen som har tid eller lust att äta kanelbulle med mig. Jaha, då får man väl äta en själv då tänker jag. Men då finns det inte en endaste kanelbulle kvar på varken Ica eller Hemköp. Det är som om bullarna vill jävlas med en!!
Och inte heller finns det något gott kaffe hemma. TYPISKT ASSÅ!

RSS 2.0