MAAAT!

Jag har liksom inte råd att äta längre har jag kommit på. Och man blir ju så himla hungrig av att inte äta!! Knivig situation!! Tur att det finns micropopcorn i lager!

Min lägenhet

Såhär ser min lägenhet ut när vi har gjort om den. Dock är inte bilderna så fina. Jag har ju bara min dåliga kamera här just nu. Sedan ska jag och Mamma till Ikea en till sväng idag för att köpa lite mer möbler.
Förövrigt har jag på senaste tiden suttit mycket med min hemtenta som behöver vara färdig tills nästa vecka. Det är även mycket dans som vanligt och nu i helgen ska jag eventuellt åka ner till malmö för att hälsa på min vän Veronica som jag reste till Hawaii med! :)

Skola och dans

Det är mycket skola, dans och jobb nuförtiden. Det är faktiskt riktigt roligt och samtidigt väldigt utmanande vilket jag nog faktiskt verkligen gillar. Man mår ju så bra av att utmana sig själv för att man utvecklas så mycket. Igår när jag gick hem från dansen spöregnade det liksom. Och jag hade inget paraply. Men jag liksom njöt av att stå i spöregnet och bli dygnsur. Det är ju inte alls särskilt plågsamt i jämförelse med hur smärtsamt det är att dansa poledancen. Dessutom är det ju riktigt härligt att lära sig att uthärda smärta och obekvämligheter. Då får man liksom makt!

Tyvärr har jag ännu inte lyckats skaffa mig några bilder på min omgjorda lägenhet. Kameran är liksom död just nu.

Första danslektion

Nu har jag hunnit ha min första danslektion för barn! Det gick okej, men man blir ju helt slut!! Jag har även hunnit med en klassträff ute på Gärdet. Det var riktigt kul att få chans att lära känna dem, och inte bara genom skolan där allt är så seriöst. Dock fick jag maximalt extrem huvudvärk så jag var tvungen att åka hem efter allt lekande istället för att följa med på krogen.
Johan har varit här över helgen så vi har hunnit fixa till min lägenhet jättefint!

Krossad dröm!!!

Jag har precis för 5 minuter sedan tackat nej till mitt drömjobb, nämligen som poledancelärare. Jag förstod inte att jobbet var i Västerås istället för Stockholm och jag kom då fram till att jag inte har tid att resa 1 timme dit för att jobba två timmar och sedan 1 timme hem en fredag kväll. Jag sitter nu här med den största ångesten jag har känt på länge. Det var hemsk pinsamt att ringa tillbaka och tacka nej till ett jobb jag precis har sökt och bara skrivit om hur gärna jag vill ha det, bara för att jag missförstod hela annonsen, vad säger det om mig liksom?!
Känns som om jag har fått mitt hjärta krossat!! Undrar vad min EKG-hjärtapparat säger om det??

Hjärtapparat

Idag for jag till Norrtälje för läkarbesök. Jag har nu fått på mig en apparat på bröstet som ska mäta min hjärtfrekvens de kommande 3 dagarna. Hm.. hur ska jag kunna dansa poledance nurå?

Hur kan man välja bort det roliga?

Hur svårt ska det va att plugga! Meningen är att jag nu ska sitta hela dagen idag och läsa på om social psychologi. Men det var ju tre år sedan jag gick i skolan så min pluggdiciplin är inte att leka med!! Istället sitter jag och smuttar på italienskt desert vin och äter skorpor.
Det är verkligen hemskt svårt att sätta sig ner och acceptera att livet inte alltid kan vara roligt! Att sätta sig och koncentrera sig på studielitteraturen när massvis med roliga tankar far runt i huvudet är, skulle jag säga, en omöjlighet. Jag hade verkligen behövt någon typ av studiepiller nu. Om något sådant existerar?
Ibland saknar jag min pole hemskt mycket. Tur att den bor hemma hos louise nu så jag har möjlighet att åka och hälsa på den. :)

RSS 2.0