Prenumerations prylar

Jag har ett par knivar hemma i mitt kök som är så bra. De kan skära igenom allt utan att jag behöver anstränga mig. Dessa knivar har min mamma fått från en prenumeration. För några dagar sedan fick jag ögonfransnäring från min lilla syster. Det följde med som premie i hennes prenumeration för veckorevyn. Jag har tidigare haft en sådan ögonfransnäring fast av ett annat märke, som kostade 1000 spänn, men den fungerade verkligen. Mina ögonfransar blev superlånga. Därför blev jag sjukt fascinerad när jag fick denna ögonfransnäring, som det står att den kostar 1000 kronor också. Det verkar ju som om mycket bra kvalité grejer kommer från prenumerationer. Så det ska bli sjukt intressant att se om även denna fungerar. En prenumeration kostar ju bara 99 spänn från veckorevyn och så får man värsta supergrejen för 1000 spänn. Och då undrar ju jag... hur tusan går det runt för dem?

Om även denna ögonfransnäring fungerar återstår att se om ett antal veckor. :)

Strikt budget

Just för tillfället lever jag på en extremt strickt budget, då jag just nu måste ta av mina sparpengar fram till nästa inkomst. Därför gör det så ont i mig när jag finner sådana fina inredningsgrejer från H&M Home.

Älskar färgglada inrednings prylar!!


Duschhandduk


En färgkombination som jag aldrig trodde skulle vara fint tillsammans..

Vad har hänt på senaste tiden??

Alla hjärtan firades med mina singelbrudar på Hard Rock Café. Kanon mysigt!
Hjälp

Idag har jag haft barndans i hela 4 timmar. Varje lördagsmorgon kommer se ut så!! Super roligt men super trött blir man! Idag blir det hemtenta och sen ikväll tjejkväll hos min kusin!! Kanon!!

'
Sen så blev jag plötsligen helt sjukt sugen på att dra till Asien en sväng! Attans för att man sitter lite fast här hemma! Tur att livet är så roligt här att man står ut ändå!! Plus i sommar blir det ju trots allt till att tågluffa i USA!!!! WOOOHOOO!

RSS 2.0