Min dator är död

Ja, nu är min bebis helt död, utan möjlighet till återupplivning. Så himla sorligt är det. Antagligen kommer jag kunna rädda innehållet från den.

Idag har jag i alla fall varit på utbildning för mitt dansjobb. Igår fick jag dessutom tid för intervju till ett annat jobb som jag också ska jobba extra som. Måste hitta alla möjligheter till att häva in pengar nu om jag ska köpa en ny dator och ha råd med att resa i sommar. Imorgon bokar vi ju våra biljetter för sommaren!! :)

Det blir flyg till NEW YORK sen bussluff tur längst kusten ner till Miami, med några roliga stopp på vägen t ex, Washington och sådant spännande!! :) Verkligen något att längta till!!


Gääävle

Yes. I helgen har jag varit i Gävle och skämt ut mig lite på singstar och druckit öl ihop med pizza, vilken underbar kombination det är!! <3

Jobb någon?

Ja just nu sitter jag och söker sommarjobb. Det är sjukt svårt att hitta trots att jag har så mycket arbetslivserfarenhet och högskolepoäng som jag har! Någon som har tips?

Oväntad torsdag

Jag gillar sådana kvällar som gårdagen. En torsdag. Jag och Jonas skulle ha filmkväll var tanken. Sen sms min klasskompis Anna och sa att hon var på chill. Så då tänkte vi, jag men visst, vi går förbi och tar en öl bara. Tydligen var det hela Annas stora kompisgäng där. Så vi satt där tills stängning, sedan for vi hem till Anna för efterfest. Sen blev det vidare till någon som heter Joel, på efter efterfest. Där vi satt och basta. Efter bastun satte vi på the gruge filmen, och då var klockan 4 på morgonen. Jag kom hem klockan 6 imorse, en torsdag liksom. Det är sådana kvällar jag gillar. De oplanerade vardags festerierna utan några förväntningar alls på kvällen.

Nytt år för tusan!!

Yes nu är det ett nytt år på gång. 2011 var fantastiskt intressant och variationsrikt!

I början av 2011 hade jag nyligen flyttat till linköping för att börja ett nytt liv där. Dock förblev jag arbetslös så spontant åkte jag till Thailand sista minuten ensam - i brist på äventyr och tog dykarceritifikat och annat äventyrligt.

Helt fantastisk upplevelse!!


Sedan blev det Hawaii i maj, som jag plötsligt fick för mig att jag skulle åka till och som jag fixade och trixade till att verkligen blev av. Letade upp resepartner på internet och letade upp farm att jobba på.


2 veckor i ett paradis på en frukt, kaffe och marijuana farm. I ett tält vid havet med delfiner som grannar och anslutning till en helt ny familj, ohana <3.

Denna upplevelse var helt amazing. Det är något som jag aldrig kommer glömma, ett minne som jag kommer bära med mig för resten av mitt liv.

Sedan var det sommarjobb i stockholms skärgård och sedan kryssning i medelhavet. Helt genialiskt!

Italien, tunisien, spanien och frankrike. Alla på en och samma vecka!!


Sedan började jag mitt nya liv i stockholm och började på en utbildning på stockholms universitet. ETT ÅR med mycket intressanta och fantastiska händelser som har format mig till en helt ny människa!

Jag och mina fantastiska klasskompisar på utbildningen!!! <3 <3

SKA BLI SÅ JÄVLA OTROLIGT SPÄNNANDE ATT SE VAD SOM VÄNTAR UNDER 2012!!!!!!!

RSS 2.0