99 saker att göra innan man dör

Jag satt och läste igenom gamla blogg inlägg och fann mitt inlägg om "99 saker man ska göra innan man dör" där jag blivit inspirerad av programmet. Jag hade dock inte kommit så långt på den listan så tänkte att jag skulle utöka den lite.

Så här såg den ut:
  1. Hoppa bungeejump
  2. Besöka Melbourne
  3. Släppa en egen produkt.. hm.. skor hade varit kul!
  4. Åka till rymden. Jah någon gång i framtiden, innan jag dör, så ska jag bannimej ha varit i rymden!
  5. Dejta en kändis.
  6. Festa i Miami.. samt Las Vegas
  7. Jobba som poledancelärare
  8. Göra en egen partylåt

Nummer 6 kommer jag kunna bocka av redan i sommar då jag ska tågluffa i USA, på östkusten New York till Miami. Kommer bli fantastiskt roligt! :) Lite nya grejer jag också vill göra:

9.  Köpa en lägenhet med solig balkong
10. Sätta A på en tenta
11. Bo i ett annat land
12. Åka skidor i alperna
13. Kunna gå ner i split
14. Lyckas med macaronsbakande
15. Vara med i en film som sänds på tv
16. Uppträda med sång för publik
17. Vinna i TP

Jag får jobba vidare med listan lite senare. Men det är sjukt kul att brainstorma sådana grejer! För det finns ju faktiskt mycket på listan man kan förverkliga bara man tar tag i det. Egentligen allt är möjligt!


 


swedish housemaffia

Älskar Swedish housemaffias senaste musikvideo:STOP KONY 2012

STOPPA KONY 2012!!!

Jag vill att alla tittar på klippet och sprider det vidare!!!  OBS!! JÄTTEVIKTIGT!


Vardagen rullar

Jah. Vardagen ser likadan ut varje dag men ändå inte. Nu har jag ändå pluggat i mer än ett halvår. Så jag är van vid det, inga nya stora utmaningar med det. Jag har mina stockholmsvänner som jag dricker té med en tisdagskväll och festar med en lördagskväll. Livet är väldigt tryggt och säkert. Jag vet vart jag har allt och allt rullar på..

Men...
Det är ju himla tråkigt att vara för bekväm!! Jag behöver äventyr, utmaningar och förändringar!! Det är kicken av att genomgå en utmaning som gör livet så roligt!! Och jag saknar detta! Jag är så bekväm i allt så ingenting ger mig en kick längre känns det som!! Det måste väl finnas någon utmaning där ute!! Jag skulle vilja att något nytt spännande inträffade i min vardag! Men liksom. Vad skulle det vara? När man väl har så himla roligt liv vill man bara ha ännu roligare!! NON STOP!

RSS 2.0