Sommar sommar sommarMan hänger i parker, grillar, doftar grönska och öser öl. Och snart drar vi till USA en månad. Jag är inte särskilt taggad på det av någon anledning. Tänker att jag tar det som det kommer. Allt i livet är en fest just nu så det gäller att leva i nuet. Carpe Diem, fånga dagen som man brukar säga.

Visserligen tycker jag bättre om "Kasta dagen" för då har man inga krav på sig att dagen ska bli guld, då kan man göra som man vill istället. Hänga framför tvn en hel dag om det är det man känner för. Förstår inte varför man behöver lägga så stor press på oss människor i det här. Vi kommer dö av stress över att vi måste ha kul jämt och njuta full ut av allt! Det är ansträngande!


BÄSTA BÄSTA JUST NU!

Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-16 @ 11:54:53
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0